Loading...

Meer over taxaties

Taxatie in Amsterdam – Taxeren in Amsterdam

Categorieën: Taxatie|Tags: , , |

Wanneer wij de taxatie in Amsterdam verzorgen dan kunt u er zeker van zijn dat u de daadwerkelijke waarde van de woning krijgt te weten. Wij leveren u garandeert een kwalitatief hoogstaand taxatierapport in Amsterdam die geschikt is voor ieder gewenst doel.

Taxatie in Amstelveen en taxatie in Diemen

Categorieën: Taxatie|Tags: , , , |

Wilt u uw woning (binnenkort) aankopen of verkopen? Wij voeren graag uw taxatie in Amstelveen, uw taxatie in Diemen of een nabij gelegen plaats uit en zorgen ervoor dat er altijd een betrouwbaar en vakkundig taxatierapport wordt opgeleverd. Deze kunt u gegarandeerd gebruiken voor het door u gewenste doel.

NWWI taxatie Uithoorn of NWWI taxatie Aalsmeer

Categorieën: NWWI Taxaties|Tags: , |

Voor uw NWWI taxatie in Uithoorn of Aalsmeer kunt u terecht bij Amstelstede Makelaardij BV. Het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) is het keurmerk voor woningtaxaties. Het NWWI valideert taxatierapporten van woningen en ziet erop toe dat elke taxatie volgens heldere richtlijnen tot stand komt. Door taxateurs betrouwbare taxatieproducten te bieden, schept het instituut de voorwaarden voor kwalitatief goede en objectieve taxaties. Alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen kunnen zich bij het NWWI aanmelden.

Om u de kwaliteit te garanderen die u verwacht zijn wij verder aangesloten bij de NVM (de Nederlandse vereniging van Makelaars), MVA (Makelaarsvereniging Amsterdam) en uiteraard als […]

NWWI taxatie Amstelveen of NWWI taxatie Diemen

Categorieën: NWWI Taxaties|Tags: , |

Voor uw NWWI taxatie in Amstelveen of Diemen kunt u terecht bij Amstelstede Makelaardij BV. Zoals u van een NWWI taxateur mag verwachten voldoen wij aan de uitgebreide kwaliteitseisen en zijn onze rapporten volgens de richtlijnen opgesteld. Juist nu er voor het eerst sinds jaren sprake is van prijsdalingen op de woningmarkt, is de kwaliteit van het taxatierapport essentieel.

Een NWWI taxatie in Amstelveen of Diemen laat u verzorgen bij Amstelstede Makelaardij BV.

Laat uw NWWI taxatie te Amstelveen of Diemen verzorgen bij Amstelstede Makelaardij BV. Daar wij een klein makelaarskantoor zijn en onze overheadskosten minimaal houden, kunnen wij uw taxaties tegen een […]

NHG taxatie Amstelveen of NHG taxatie Diemen

Categorieën: NHG Taxaties|Tags: , |

Amstelstede Makelaardij BV verzorgt uw NHG taxatie te Amstelveen of Diemen. Ons werkgebied is heel groot Amsterdam. Nu de woningprijzen niet meer automatisch stijgen is het van belang dat u een recent taxatierapport opvraagt bij de aankoop van een woning. Met de nationale hypotheek garantie sluit u veilig, verantwoord en voordelig een hypotheek af. Het is dan ook aan te raden uw woning te laten taxeren aan de hand van de richtlijnen van het NHG. Zo bent u verzekerd van kwaliteit en betrouwbaarheid.

NHG taxatie in Amstelveen of Diemen met Amstelstede Makelaardij BV

Voor een NHG taxatie in Amstelveen of Diemen bent u […]

NHG taxatie Amsterdam

Categorieën: NHG Taxaties|Tags: , |

Wanneer u een NHG taxatie in Amsterdam laat verzorgen door Amstelstede Makelaardij BV staat u garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij hebben jarenlange ervaring als taxateur in de regio groot Amsterdam.

Onze taxaties vallen onder de norm die de banken hanteren en zijn in lijn met de voorwaarden voor de NHG (Nationale Hypotheek Garantie). Wij werken volgens de NEN 2580 norm. Verder zijn wij aangesloten bij de NVM (Nederlandse vereniging van Makelaars), MVA (Makelaarsvereniging Amsterdam) en uiteraard als Register Makelaar Taxateur geregistreerd bij de Stichting VastgoedCert.

Bij een taxatie komt er meer bij kijken dan alleen de inspectie van de woning. Wij vragen ook gegevens op bij het Kadaster en […]

NWWI taxatie Amsterdam

Categorieën: NWWI Taxaties|Tags: , |

Een NWWI taxatie in Amsterdam laat u door Amstelstede Makelaardij BV verzorgen. Een NWWI taxatie kunt u laten uitvoeren voor diverse doeleinden. U wilt bijvoorbeeld een woning (ver)kopen, uw woning verbouwen of uw hypotheek oversluiten. Dit zijn natuurlijk belangrijke financiële beslissingen die u niet elke dag maakt. Het daarom van belang dat de taxatie betrouwbaar en kwalitatief is. Het NWWI zorgt ervoor dat elke taxatie  volgens duidelijke richtlijnen tot stand komt. Taxateurs die zijn aangesloten bij het NWWI, moeten aan strenge voorwaarden voldoen. Amstelstede Makelaardij BV kent de regio en leveren u een betrouwbaar taxatierapport.

NWWI taxatie in Amsterdam door Amstelstede Makelaardij […]

Taxatie Ouderkerk, taxatie Abcoude of taxatie Duivendrecht

Categorieën: NHG Taxaties, NWWI Taxaties|Tags: , , , , , , , , |

Wilt u een bedrijfsruimte of woning laten taxeren in Ouderkerk, Abcoude of Duivendrecht? Dit kan bij Amstelstede makelaardij BV. Wij zijn een jong en klein makelaarskantoor welke staat voor persoonlijke aandacht en uitgebreide service. Natuurlijk zijn we aangesloten bij alle relevantie organisaties zodat wij u de kwaliteit kunnen bieden die u verwacht. Zeker in deze tijden, waarbij de huizenprijzen niet automatisch stijgen, is het van belang dat de taxatie zorgvuldig wordt gedaan.

Onze taxaties vallen onder de norm die de banken hanteren en zijn in lijn met de voorwaarden voor de NHG (Nationale Hypotheek Garantie). Wij werken volgens de NEN 2580 norm. Wij zijn […]

NHG taxatie Uithoorn of NHG taxatie Aalsmeer

Categorieën: NHG Taxaties|Tags: , , , |

Wilt u een NHG taxatie in Uithoorn of Aalsmeer laten uitvoeren? Dan bent u bij Amstelstede Makelaardij BV aan het juiste adres. Met de nationale hypotheek garantie sluit u veilig, verantwoord en voordelig een hypotheek af. In deze onzekere tijden, waarbij de woningprijzen niet meer automatisch stijgen, is het aan te raden uw woning te laten taxeren aan de hand van de richtlijnen van het NHG. Zo bent u verzekerd van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Onze werkwijze bij een NHG taxatie in Uithoorn of Aalsmeer

Bij Amstelstede Makelaardij BV bent u bij uw NHG taxatie verzekerd van een uitgebreid en kwalitatief taxatierapport. Om een […]

Taxatie Uithoorn of taxatie Aalsmeer

Categorieën: NHG Taxaties|Tags: , , , , , |

Wilt u een taxatie in Uithoorn of Aalsmeer laten verzorgen? Dat kan met Amstelstede Makelaardij BV, uw taxateur uit de regio. Om verzekerd te zijn dat u een betrouwbaar rapport verkrijgt, adviseren wij uw taxaties te laten verzorgen door een beëdigde registermakelaar.

Om de kwaliteit te garanderen die u verwacht zijn wij aangesloten bij het NWWI, Taxateursunie, RapportNetPro en Validatie.net. Onze taxaties vallen onder de norm die de banken hanteren en zijn in lijn met de voorwaarden voor de NHG (Nationale Hypotheek Garantie). Wij werken volgens de NEN 2580 norm. Verder zijn wij aangesloten bij de NVM (Nederlandse vereniging van Makelaars), MVA (Makelaarsvereniging Amsterdam) en uiteraard als Register […]

NHG taxatie Ouderkerk, Abcoude en Duivendrecht

Categorieën: NHG Taxaties|Tags: , , , , , |

Voor uw NHG taxatie in Ouderkerk, Abcoude of Duivendrecht bent u bij Amstelstede Makelaardij BV aan het juiste adres. Wij werken in heel groot Amsterdam. U kunt met de Nationale Hypotheek Garantie eenvoudig, veilig en verantwoord een hypotheek afsluiten. Om gebruik te maken van deze garantie dient u een gevalideerd taxatierapport te overhandigen die niet ouder is dan een half jaar.

NWWI taxatie Ouderkerk, NWWI taxatie Abcoude of NWWI taxatie Duivendrecht

Categorieën: NWWI Taxaties|Tags: , , , , , |

Wilt u een NWWI taxatie in Ouderkerk, Abcoude of Duivendrecht laten uitvoeren? Dat kan bij Amstelstede makelaardij BV. Wij zijn aangesloten bij het NWWI, Taxateursunie, RapportNetPro en Validatie.net. Deze organisaties staan alleen open voor taxateurs die aan alle strenge kwaliteitseisen voldoen. Alle aangesloten taxateurs werken volgens dezelfde, controleerbare taxatiemethode.  keurmerk garanderen de validatieinstituten objectieve en betrouwbare woningtaxaties. Juist in deze moeilijkere tijden van de woningmarkt is het van belang dat uw taxatierapport voldoet aan deze keurmerken.

Een NWWI taxatie in Ouderkerk, Abcoude of Duivendrecht laat u verzorgen bij Amstelstede […]