Wilt u een bedrijfsruimte of woning laten taxeren in Ouderkerk, Abcoude of Duivendrecht? Dit kan bij Amstelstede makelaardij BV. Wij zijn een jong en klein makelaarskantoor welke staat voor persoonlijke aandacht en uitgebreide service. Natuurlijk zijn we aangesloten bij alle relevantie organisaties zodat wij u de kwaliteit kunnen bieden die u verwacht. Zeker in deze tijden, waarbij de huizenprijzen niet automatisch stijgen, is het van belang dat de taxatie zorgvuldig wordt gedaan.

Onze taxaties vallen onder de norm die de banken hanteren en zijn in lijn met de voorwaarden voor de NHG (Nationale Hypotheek Garantie). Wij werken volgens de NEN 2580 norm. Wij zijn aangesloten bij de NVM (Nederlandse vereniging van Makelaars),MVA (Makelaarsvereniging Amsterdam) en uiteraard als Register Makelaar Taxateur geregistreerd bij de Stichting VastgoedCert.

Taxatie in Ouderkerk, Abcoude of Duivendrecht met Amstelstede Makelaardij

Uw taxatie in Ouderkerk, Abcoude of Duivendrecht kunt u laten verzorgen bij Amstelstede Makelaardij. Naast dat wij een betrouwbaar makelaarskantoor zijn, kunnen wij u ook snel van dienst zijn. Wanneer u nu een afspraak maakt kan een taxatie binnen een week plaats vinden. U heeft het taxatierapport binnen 5 werkdagen in huis. Spoedtaxaties kunnen vaak dezelfde dag nog plaatsvinden. Wij verzorgen zowel standaard taxaties, NWWI en NHG taxaties als BOG taxaties.

Maak een afspraak voor uw taxatie in Ouderkerk, Abcoude of Duivendrecht

Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor uw taxatie in Ouderkerk, Abcoude of Duivendrecht kunt u contact met ons opnemen. Dit kan via het aanvraagformulier. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@amstelstede.nl, een fax sturen naar 020 45 35 028 of bellen met 020 45 35 029.