Amstelstede Makelaardij BV verzorgt uw NHG taxatie te Amstelveen of Diemen. Ons werkgebied is heel groot Amsterdam. Nu de woningprijzen niet meer automatisch stijgen is het van belang dat u een recent taxatierapport opvraagt bij de aankoop van een woning. Met de nationale hypotheek garantie sluit u veilig, verantwoord en voordelig een hypotheek af. Het is dan ook aan te raden uw woning te laten taxeren aan de hand van de richtlijnen van het NHG. Zo bent u verzekerd van kwaliteit en betrouwbaarheid.

NHG taxatie in Amstelveen of Diemen met Amstelstede Makelaardij BV

Voor een NHG taxatie in Amstelveen of Diemen bent u bij Amstelstede Makelaardij BV aan het juiste adres. Daar wij een klein en jong makelaarskantoor zijn kunnen wij u de persoonlijke aandacht en kwaliteit geven die u wenst. Dit tegen een aantrekkelijk tarief. Wij voldoen aan alle kwaliteitseisen van het NHG en zijn aangesloten bij zijn aangesloten bij de NVM (Nederlandse vereniging van Makelaars), MVA (Makelaarsvereniging Amsterdam) en uiteraard als Register Makelaar Taxateur geregistreerd bij de Stichting VastgoedCert.

Naast NHG taxaties verzorgen wij ook NWWI taxaties en BOG taxaties. Wanneer u een taxatie door ons laat verzorgen zijn wij u snel van dienst. Wij taxeren uw woning of bedrijfsruimte binnen week en u ontvangt binnen 5 werkdagen het taxatierapport.

Neem contact met ons op voor uw NHG taxatie in Amstelveen of Diemen

Een NHG taxatie in Amstelveen of Diemen nodig? Neem contact met ons op via het aanvraagformulier. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@amstelstede.nl, een fax sturen naar 020 45 35 028 of bellen met 020 45 35 029.