NHG Taxaties

NHG taxatie Amstelveen of NHG taxatie Diemen

Categorieën: NHG Taxaties|Tags: , |

Amstelstede Makelaardij BV verzorgt uw NHG taxatie te Amstelveen of Diemen. Ons werkgebied is heel groot Amsterdam. Nu de woningprijzen niet meer automatisch stijgen is het van belang dat u een recent taxatierapport opvraagt bij de aankoop van een woning. Met de nationale hypotheek garantie sluit u veilig, verantwoord en voordelig een hypotheek af. Het is dan ook aan te raden uw woning te laten taxeren aan de hand van de richtlijnen van het NHG. Zo bent u verzekerd van kwaliteit en betrouwbaarheid.

NHG taxatie in Amstelveen of Diemen met Amstelstede Makelaardij BV

Voor een NHG taxatie in Amstelveen of Diemen bent u […]

NHG taxatie Amsterdam

Categorieën: NHG Taxaties|Tags: , |

Wanneer u een NHG taxatie in Amsterdam laat verzorgen door Amstelstede Makelaardij BV staat u garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij hebben jarenlange ervaring als taxateur in de regio groot Amsterdam.

Onze taxaties vallen onder de norm die de banken hanteren en zijn in lijn met de voorwaarden voor de NHG (Nationale Hypotheek Garantie). Wij werken volgens de NEN 2580 norm. Verder zijn wij aangesloten bij de NVM (Nederlandse vereniging van Makelaars), MVA (Makelaarsvereniging Amsterdam) en uiteraard als Register Makelaar Taxateur geregistreerd bij de Stichting VastgoedCert.

Bij een taxatie komt er meer bij kijken dan alleen de inspectie van de woning. Wij vragen ook gegevens op bij het Kadaster en […]

Taxatie Ouderkerk, taxatie Abcoude of taxatie Duivendrecht

Categorieën: NHG Taxaties, NWWI Taxaties|Tags: , , , , , , , , |

Wilt u een bedrijfsruimte of woning laten taxeren in Ouderkerk, Abcoude of Duivendrecht? Dit kan bij Amstelstede makelaardij BV. Wij zijn een jong en klein makelaarskantoor welke staat voor persoonlijke aandacht en uitgebreide service. Natuurlijk zijn we aangesloten bij alle relevantie organisaties zodat wij u de kwaliteit kunnen bieden die u verwacht. Zeker in deze tijden, waarbij de huizenprijzen niet automatisch stijgen, is het van belang dat de taxatie zorgvuldig wordt gedaan.

Onze taxaties vallen onder de norm die de banken hanteren en zijn in lijn met de voorwaarden voor de NHG (Nationale Hypotheek Garantie). Wij werken volgens de NEN 2580 norm. Wij zijn […]

NHG taxatie Uithoorn of NHG taxatie Aalsmeer

Categorieën: NHG Taxaties|Tags: , , , |

Wilt u een NHG taxatie in Uithoorn of Aalsmeer laten uitvoeren? Dan bent u bij Amstelstede Makelaardij BV aan het juiste adres. Met de nationale hypotheek garantie sluit u veilig, verantwoord en voordelig een hypotheek af. In deze onzekere tijden, waarbij de woningprijzen niet meer automatisch stijgen, is het aan te raden uw woning te laten taxeren aan de hand van de richtlijnen van het NHG. Zo bent u verzekerd van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Onze werkwijze bij een NHG taxatie in Uithoorn of Aalsmeer

Bij Amstelstede Makelaardij BV bent u bij uw NHG taxatie verzekerd van een uitgebreid en kwalitatief taxatierapport. Om een […]

Taxatie Uithoorn of taxatie Aalsmeer

Categorieën: NHG Taxaties|Tags: , , , , , |

Wilt u een taxatie in Uithoorn of Aalsmeer laten verzorgen? Dat kan met Amstelstede Makelaardij BV, uw taxateur uit de regio. Om verzekerd te zijn dat u een betrouwbaar rapport verkrijgt, adviseren wij uw taxaties te laten verzorgen door een beëdigde registermakelaar.

Om de kwaliteit te garanderen die u verwacht zijn wij aangesloten bij het NWWI, Taxateursunie, RapportNetPro en Validatie.net. Onze taxaties vallen onder de norm die de banken hanteren en zijn in lijn met de voorwaarden voor de NHG (Nationale Hypotheek Garantie). Wij werken volgens de NEN 2580 norm. Verder zijn wij aangesloten bij de NVM (Nederlandse vereniging van Makelaars), MVA (Makelaarsvereniging Amsterdam) en uiteraard als Register […]

NHG taxatie Ouderkerk, Abcoude en Duivendrecht

Categorieën: NHG Taxaties|Tags: , , , , , |

Voor uw NHG taxatie in Ouderkerk, Abcoude of Duivendrecht bent u bij Amstelstede Makelaardij BV aan het juiste adres. Wij werken in heel groot Amsterdam. U kunt met de Nationale Hypotheek Garantie eenvoudig, veilig en verantwoord een hypotheek afsluiten. Om gebruik te maken van deze garantie dient u een gevalideerd taxatierapport te overhandigen die niet ouder is dan een half jaar.