Voor uw taxatie in Amstelveen of Diemen bent u bij ons aan het juiste adres. Amstelstede Makelaardij BV verzorgt woning- en BOG taxaties in heel de regio Groot Amsterdam.

Onze taxaties vallen onder de norm die de banken hanteren en zijn in lijn met de voorwaarden voor de NHG (Nationale Hypotheek Garantie). Wij werken volgens de NEN 2580 norm. Wij zijn aangesloten bij de NVM (Nederlandse vereniging van Makelaars),MVA (Makelaarsvereniging Amsterdam) en uiteraard als Register Makelaar Taxateur geregistreerd bij de Stichting VastgoedCert.

Wij verzorgen uw taxatie in Amstelveen of Diemen

Laat uw taxatie in Amstelveen of Diemen verzorgen door Amstelstede Makelaardij BV. Doordat wij een jong en kleinschalig makelaarskantoor zijn die optimaal gebruik maakt van de moderne technieken, kunnen wij onze dienstverlening voor een aantrekkelijke prijs aanbieden. Wij hebben de keuze uit standaard producten of maatwerkoplossingen.

Amstelstede Makelaardij BV staat bekend om zijn persoonlijke  en professionele werkwijze en wij kunnen u met bijna alle soorten taxaties van dienst zijn. Zo verzorgen wij woningtaxaties t.b.v. de financiering van de woonruimte (NHG, NWWI of standaard), herbouwwaarde en WOZ.  Ook verzorgen wij bedrijfstaxaties.

Wanneer u een taxatie aanvraagt kunnen wij u binnen een week van dienst zijn. Voor spoedtaxaties veelal dezelfde dag nog. U ontvangt binnen 5 werkdagen het taxatierapport in huis.

Taxatie in Amstelveen of Diemen nodig?

Wilt u een taxatie in Amstelveen of Diemen laten verzorgen? Neem dan nu contact met ons op en wij zijn u snel van dienst. U kunt ons bereiken via het aanvraagformulier of stuur een e-mail naar info@amstelstede.nl, een fax naar 020 45 35 028. U kunt ons ook telefonisch bereiken op telefoonnnummer 020 45 35 029.

Contact

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten, of heeft u een vraag?

Vul dan het contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

U kunt ons ook bereiken middels het schrijven van een e-mail: info@amstelstede.nl of door te bellen naar: 020 45 35 029.

Contactformulier

  Voorletters*

  Achternaam*

  Telefoonnummer*

  E-mailadres*

  Gegevens van het te taxeren object

  Straatnaam + huisnr.

  Postcode

  Plaats

  Gewenste taxatie*

  Aankooprijs in euro's

  Eventuele opmerkingen

   Voorletters*

   Achternaam*

   Telefoonnummer*

   E-mailadres*

   Gegevens van het te taxeren object

   Straatnaam + huisnr.

   Postcode

   Plaats

   Gewenste taxatie*

   Aankooprijs in euro's

   Eventuele opmerkingen