Wilt u een taxatie in Amstelveen en/of een taxatie in Diemen laten uitvoeren?

Voor uw taxatie in Amstelveen en/of een taxatie in Diemen bent u bij ons aan het juiste adres. Amstelstede Makelaardij BV is een taxateur uit Amstelveen die bekend staat om zijn persoonlijke en professionele werkwijze. U kunt bij ons niet alleen uw woning laten taxeren in Amstelveen want wij hebben ook veel kennis van de vastgoedmarkt in alle omliggende plaatsen. Hierdoor treden wij regelmatig op als ervaren en betrouwbare taxateur in Diemen.

Als Register Makelaar Taxateur hebben wij alle kennis in huis om uw taxatie in Amstelveen, Diemen en omstreken zorgvuldig uit te voeren. U kunt voor bijna alle soorten taxaties bij ons terecht. Zo verzorgen wij woningtaxaties t.b.v. de financiering van de woonruimte (NWWI of niet gevalideerd). Ook verzorgen wij bedrijfstaxaties.

taxateur Amstelveen - taxateur Diemen

Wij geven een kwaliteitgarantie bij het taxeren in Amstelveen

Wilt u een taxatie in Amstelveen of Diemen door een ervaren en vakkundige taxateur uit Amstelveen laten verzorgen? Wat voor object u ook wilt laten taxeren, wij leveren u altijd een kwalitatief hoogstaand taxatierapport.

Amstelstede is een gekwalificeerde register Makelaar Taxateur uit Amstelveen die regelmatig een woning taxatie in Amstelveen, Diemen en omliggende plaatsen verzorgd. Onze taxaties zijn gegarandeerd van hoge kwaliteit en vallen onder de norm die de geldverstrekkers hanteren en zijn in lijn met de voorwaarden voor de NHG (Nationale Hypotheek Garantie). Wij werken volgens de op de NEN 2580 norm gebaseerde BBMI.

Tevens zijn wij aangesloten bij de NVM (Nederlandse vereniging van Makelaars), MVA (Makelaarsvereniging Amsterdam) en uiteraard als Register Makelaar geregistreerd bij de Stichting VastgoedCert en als taxateur bij het NRVT. Hier volgt een overzicht van alle organisaties waarbij zijn wij aangesloten:

nrvt
vastgoedcert
nwwi
tmi
nhg
taxateursunie
mva
nvm

Huidige actie tarief

Standaard (gevalideerd)
taxatierapport € 800,-

Bel ons

Ons telefoonnummer:
020-4535029

Mail ons

E-mailadres:
info@amstelstede.nl

Openingstijden

Maandag t/m Zaterdag
van 9:00 tot 10:00

Onze taxateur uit Amstelveen heeft veel kennis van al het vastgoed in de regio

Amstelstede Makelaardij BV is al meer dan 14 jaar als Register makelaar en -taxateur in Amstelveen gevestigd. Amstelstede heeft als beëdigd register makelaar-taxateur vele woningen en bedrijven mogen taxeren in Amstelveen, Diemen en de rest van regio Groot-Amsterdam. Wij taxeren dus niet alleen in Amstelveen maar ook in alle nabijgelegen plaatsen. Hierdoor treden wij bijvoorbeeld regelmatig op als taxateur in Diemen.

Om te kunnen garanderen dat wij daadwerkelijk veel kennis van alle vastgoed in onze regio hebben, is ons werkgebied officieel vastgesteld. Wij taxeren daarom alleen de woningen, huizen, appartementen etc. die gelegen zijn binnen 20 kilometer (hemelsbreed) vanaf ons kantoor in Amstelveen.  Een huis taxeren in Amstelveen, Diemen en andere omliggende plaatsen is voor ons dus zeer bekend terrein. U kunt bijna iedere soort taxatie in Amstelveen, Diemen en omstreken aan ons overlaten.

Wij taxeren Amstelveen nu extra voordelig, ook uw taxatie in Diemen!

Op dit moment reken wij voor het taxeren van een woning in Amstelveen, een taxatie in Diemen of een nabij gelegen plaats een actietarief. Wanneer wij uw huis taxeren in Amstelveen en omstreken dan ontvangt u al een vakkundig en betrouwbaar taxatierapport voor € 800,- . Dit is een all-in tarief waarbij het uurtarief van onze taxateur uit Amstelveen en alle mogelijke bijkomende kosten voor de NWWI validatie, het opvragen van gegevens bij gemeentelijke instanties (legekosten en kadasterkosten), onze overheadkosten en de BTW in de prijs zijn inbegrepen.

Op de pagina “Kosten woningtaxatie” vindt u meer inhoudelijke informatie over alle mogelijke kosten die tezamen bepalen wat u als klant voor een taxatie in Amstelveen, Diemen en omstreken in rekening wordt gebracht

All-tarieven bij de taxatie in Amstelveen of taxatie in Diemen

Niet elke taxateur uit Amstelveen, Diemen en nabijgelegen plaatsen heeft alle deze bijkomende kosten al in zijn of haar taxatietarief verwerkt. Zij rekenen bij een taxatie in Amstelveen of een taxatie in Diemen de kosten van externe partijen als toeslag op uw eindfactuur. Hierdoor kan uw taxatie in Amsterdam, Diemen en omstreken veel hoger uitvallen dan aanvankelijk verwacht wordt.

Wij houden het daarom simpel door all-in tarieven te hanteren bij het taxeren van een woning in Amstelveen en omstreken. Er wordt bij ons alleen een toeslag gerekend bij het taxeren van bijzondere objecten of of wanneer u speciale wensen hebt m.b.t. de inhoud van het taxatierapport waardoor wij extra werkzaamheden moeten verrichten en/of extra kosten moeten maken voor het opvragen van de benodigde extra gegevens om het gewenste taxatierapport . Al onze taxatietarieven worden volledig transparant op de website weergegeven.

Laat onze taxateur uit Amstelveen tevens uw taxateur in Diemen zijn

Laat uw taxatie in Amstelveen of Diemen verzorgen door Amstelstede Makelaardij BV. Doordat wij een jong en kleinschalig makelaarskantoor zijn die optimaal gebruik maakt van de moderne technieken, kunnen wij onze dienstverlening voor een aantrekkelijke prijs aanbieden. Wij hebben de keuze uit standaardproducten of maatwerkoplossingen. Wat voor object u ook wilt laten taxeren, wij leveren u altijd een kwalitatief hoogstaand taxatierapport.

Heeft u een taxateur in Amstelveen of Diemen nodig?

Wilt u een taxatie in Amstelveen of Diemen door een ervaren en gekwalificeerde taxateur uit Amstelveen laten verzorgen? Neem dan nu contact met ons op en wij zijn u snel van dienst. U kunt ons bereiken via het aanvraagformulier of stuur een e-mail naar info@amstelstede.nl,  U kunt ons ook telefonisch bereiken op telefoonnummer 020 45 35 029.

Wij horen graag van u.

Contactformulier voor uw taxatie in Amsterdam en/of uw taxatie in Diemen

Wilt u binnenkort uw woning laten taxeren in Amstelveen, Diemen en omgeving? U kunt extra informatie verkrijgen of direct uw taxateur in Amstelveen of Diemen aanvragen middels ons online contactformulier.

  Voorletters*
  Achternaam*
  Telefoonnummer*
  E-mailadres*
  Gegevens van het te taxeren object
  Straatnaam + huisnr.
  Postcode
  Plaats
  Gewenste taxatie*

  Aankooprijs in euro's
  Eventuele opmerkingen