Wilt u een taxatie in Uithoorn of Aalsmeer laten verzorgen? Dat kan met Amstelstede Makelaardij BV, uw taxateur uit de regio. Om verzekerd te zijn dat u een betrouwbaar rapport verkrijgt, adviseren wij uw taxaties te laten verzorgen door een beëdigde registermakelaar.

Om de kwaliteit te garanderen die u verwacht zijn wij aangesloten bij het NWWI, Taxateursunie, RapportNetPro en Validatie.net. Onze taxaties vallen onder de norm die de banken hanteren en zijn in lijn met de voorwaarden voor de NHG (Nationale Hypotheek Garantie). Wij werken volgens de NEN 2580 norm. Verder zijn wij aangesloten bij de NVM (Nederlandse vereniging van Makelaars), MVA (Makelaarsvereniging Amsterdam) en uiteraard als Register Makelaar Taxateur geregistreerd bij de lt Stichting VastgoedCert.

Laat uw taxatie in Uithoorn of Aalsmeer verzorgen door Amstelstede Makelaardij BV

Voor een betrouwbare taxatie in Uithoorn of Aalsmeer kunt u  terecht bij Amstelstede Makelaardij BV. Wij zijn een jong en klein makelaarskantoor welke bekend staat om zijn persoonlijke aandacht en scherpe tarieven. Wanneer u een afspraak maakt kunnen wij de taxatie binnen een week voor u verzorgen. Voor spoedtaxaties kunt u veelal dezelfde dag nog bij ons terecht. Het taxatierapport ontvangt u binnen 5 dagen in huis. U kunt bij ons terecht voor al uw woning- en bedrijfsruimte taxaties.

Neem contact met ons op voor uw taxatie in Uithoorn of Aalsmeer

Wilt u een afspraak maken of meer informatie? Dit kan via het aanvraagformulier. Ook kunt u een e-mail sturen naarinfo@amstelstede.nl, een fax sturen naar 020 45 35 028 of bellen met 020 45 35 029.