Heeft u binnenkort een taxateur in Amsterdam nodig?

Indien u op zoek bent naar een ervaren taxateur in Amsterdam dan kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Amstelstede Makelaardij BV is inmiddels meer dan 14 jaar een gevestigde naam onder de taxateurs in Amsterdam en omgeving. Wij staan bekend om onze persoonlijke en professionele werkwijze en kunnen u gegarandeerd verder helpen wanneer u uw huis wilt laten taxeren in Amsterdam.

Na het taxeren van uw huis in Amsterdam of na het uitvoeren van een van onze andere taxaties in Amsterdam verzorgen wij altijd vakkundige en uitgebreide taxatierapporten. Zo verzorgen wij een taxatie van uw huis in Amsterdam t.b.v. de financiering van de woonruimte (NWWI taxatierapport of niet gevalideerd -rapport). Ook verzorgen wij bedrijfstaxaties.

taxateur Amsterdam

Kwaliteitsgaranties van onze taxateur in Amsterdam

Amstelstede is een gekwalificeerde taxateur in Amsterdam met veel kennis van het vastgoed in de regio. We hanteren de NRVT en EVS taxatie normen en regelgeving en zijn aangesloten bij onderstaande organisaties:

nrvt
vastgoedcert
nwwi
tmi
nhg
taxateursunie
mva
nvm

Huidige actie tarief

Standaard (gevalideerd)
taxatierapport € 800,-

Bel ons

Ons telefoonnummer:
020-4535029

Mail ons

E-mailadres:
info@amstelstede.nl

Openingstijden

Maandag t/m Zaterdag
van 9:00 tot 10:00

Onze taxaties in Amsterdam zijn gegarandeerd van hoge kwaliteit

Onze kwaliteitsgaranties tezamen met onze persoonlijke benadering en snelle werkwijze maken ons de juiste partij voor bijna alle taxaties in Amsterdam en omgeving. Wanneer u door ons uw huis Amsterdamwilt laten taxeren in Amsterdam dan weet u zeker dat dit wordt uitgevoerd door een ervaren taxateur uit de regio Amsterdam.

Om de kwaliteit van onze taxaties in Amsterdam te kunnen waarborgen zijn wij aangesloten bij alle nodige organisaties en vindt u ons terug in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Al onze taxaties in Amsterdam worden volgens de huidige (Europese) normen en richtlijnen uitgevoerd. Amsterdam

Onze taxaties in Amsterdam vallen hierdoor onder de norm die het NRVT en hypotheekverstrekkers hanteren en zijn ook in lijn met de voorwaarden voor de NHG (Nationale Hypotheek Garantie). Wij werken volgens de op de NEN 2580 norm gebaseerde BBMI. Wij zijn aangesloten bij de NVM (Nederlandse vereniging van Makelaars), MVA (Makelaarsvereniging Amsterdam) en uiteraard als Register Makelaar geregistreerd bij de Stichting VastgoedCert en als taxateur bij het NRVT.

Verder zijn wij MVA erfpacht taxateur.

Een taxateur in Amsterdam met veel kennis van de regio

Amstelstede heeft als beëdigd registermakelaar- en taxateur in Amsterdam en omstreken vele taxaties mogen verzorgen. Om te kunnen garanderen dat wij daadwerkelijk veel kennis van alle vastgoed in onze regio hebben is ons werkgebiedWaar taxeren wij? officieel vastgesteld. Wij taxeren in Amsterdam alleen de woningen, huizen, appartementen etc. die gelegen zijn binnen 20 kilometer (hemelsbreed) vanaf ons kantoor in Amstelveen.

Voor de gemeente Amsterdam geldt een straal van 10 kilometer.

Een huis taxeren in (de omgeving van) Amsterdam is voor ons dus zeer bekend terrein daar onze taxateur in Amsterdam veel kennis heeft van de woningmarkt in deze regio.

Kies een betrouwbare en vakkundige taxateur in Amsterdam

Het is belangrijk om de kwalificaties van de gekozen taxateur in Amsterdam te bekijken zodat u zeker weet dat het taxatierapport in Amsterdam de daadwerkelijke woningwaarde vermeld . Bij ons kunt u verzekerd zijn dat u na de taxatie van uw huis in Amsterdam een kwalitatief hoogstaand taxatierapport ontvangt. Deze kunt u gegarandeerd gebruiken voor het gewenste doel.

Onze taxateur in Amsterdam kan u snel van dienst zijn

Amstelstede Makelaardij BV is een van de taxateurs in Amsterdam die korte doorlooptijden heeft zodat u direct een afspraak kunt maken voor bijna al uw taxaties in Amsterdam. Wanneer u bijvoorbeeld een taxatie voor uw huis in Amsterdam aanvraagt dan kunnen wij (desgewenst) binnen een week een afspraak inplannen op de locatie van het te taxeren huis. Na de fysieke inspectie van uw huis ontvangt u het taxatierapport binnen 8 werkdagen.

Ook voor een spoed taxatie in Amsterdam staan we voor u klaar

Wij kunnen een spoed taxatie in Amsterdam verzorgen waarbij wij vaak dezelfde dag nog kunnen langskomen om uw huis in Amsterdam taxeren. Onze taxateur in Amsterdam kan het taxatierapport vaak binnen 24 uur na de fysieke taxatie geleverd worden. Dit is afhankelijk van het soort gewenste taxatierapport en de daarbij mogelijke benodigde validatie van de externe partij.

Contacteer ons voor al uw taxaties in Amsterdam

Daar wij de meeste soorten taxaties in Amsterdam en omstreken mogen verzorgen kunnen wij u gegarandeerd verder helpen. Laat daarom de taxatie van uw huis in Amsterdam verzorgen door Amstelstede Makelaardij BV.

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten, of heeft u een vraag? Wij staan u graag te woord. Ook kunnen we desgewenst gelijk een afspraak inplannen voor het taxeren van uw huis in Amsterdam.  Dit kan zowel telefonisch, via een e-mail of door het invullen van onderstaand contactformulier. Wij horen graag van u.

Bel ons

Ons telefoonnummer:
020-4535029

Mail ons

E-mailadres:
info@amstelstede.nl

E-mailadres:
info@amstelstede.nl

Contact met uw taxateur in Amsterdam

Vraag uw taxateur in Amsterdam aan of stel uw vraag middels ons online contactformulier.

  Voorletters*
  Achternaam*
  Telefoonnummer*
  E-mailadres*
  Gegevens van het te taxeren object
  Straatnaam + huisnr.
  Postcode
  Plaats
  Gewenste taxatie*

  Aankooprijs in euro's
  Eventuele opmerkingen