Loading...

NHG taxatie in Amsterdam

Home » Meer over taxaties » NHG Taxaties » NHG taxatie in Amsterdam

Wanneer u een NHG taxatie in Amsterdam laat verzorgen door Amstelstede Makelaardij BV staat u garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij hebben jarenlange ervaring als taxateur in de regio groot Amsterdam.

NHG taxatie AmsterdamOnze taxaties vallen onder de normen van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) en we werken volgens de NRVT richtlijnen.

Verder zijn we als registermakelaar en -taxateur aangesloten bij en/of lid van: Nederlandse vereniging van Makelaars (NVM) , kamers wonen en bedrijfsmatig vastgoed, Makelaarsvereniging Amsterdam (MVA), NWWI, TMI, NRVT en stichting Vastgoedcert. Ook zijn we MVA erfpachttaxateur

Bij een taxatie komt er meer bij kijken dan alleen de inspectie van de woning. Wij vragen ook gegevens op bij het Kadaster en de gemeente. Tevens kijken wij naar de milieuaspecten en vragen informatie op als dat noodzakelijk is.

NHG taxatie in Amsterdam met Amstelstede Makelaardij

Laat uw NHG taxatie in Amsterdam verzorgen door Amstelstede Makelaardij. Wij zijn een klein en jong makelaarskantoor en staan voor kwaliteit en persoonlijke aandacht. U laat immers niet dagelijks een woning taxeren en wil graag goed geadviseerd worden. Wanneer u een woning bij ons laat taxeren kunnen we u binnen een week van dienst zijn. U ontvangt het taxatierapport binnen 5 werkdagen in huis. Bij spoedtaxaties kunnen wij u veelal dezelfde dag nog van dienst zijn.

Neem contact met ons op voor uw NHG taxatie in Amsterdam

Wilt u meer informatie over uw NHG taxatie in Amsterdam of meteen een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via het aanvraagformulier. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@amstelstede.nl of bellen met 020 45 35 029.

2023-04-09T04:14:14+02:00Categorieën: Amsterdam, NHG Taxaties|Tags: , |