Wie zijn wij

Amstelstede Makelaardij is een klein makelaarskantoor waar persoonlijke benadering en aandacht voorop staan.
Gevestigd in Amstelveen en met kennis van de gehele regio. Lid van de NVM (Nederlandse vereniging van Makelaars), MVA (Makelaarsvereniging Amsterdam) en uiteraard als Register Makelaar Taxateur geregistreerd bij de Stichting VastgoedCert en ingeschreven bij het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs). Wij hebben directe toegang tot Funda en de woningaanbodsite van de MVA. Tevens zijn wij erfpachtaxateur.

Filosofie:

Er is gekozen voor een kleinschalige opzet waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van moderne technieken. Verder is er voor de klant de keuze voor standaard producten of een maatwerkoplossing. Uiteraard in samenspraak met u te bepalen.Door deze aanpak en het minimaliseren van overhead is het mogelijk de kosten van onze dienstverlening op een aantrekkelijk niveau te houden.

Onze Registertaxateur:

Peter Homan (RMT) is onze beëdigde registermakelaar. Naast zijn inschrijving als registermakelaar-taxateur bij het NRVT is hij lid van de Makelaarsvereniging Amsterdam en het kantoor is aangesloten bij de NVM. Het kantoor is verder aangesloten bij het NWWI. Verder maken wij woningtaxaties (niet gevalideerd) in de TMI woningsoftware van Flux. Peter Homan is naast wonen makelaar/taxateur ook bedrijfsmakelaar/taxateur. Voor bedrijfsmatig vastgoed taxaties maken wij gebruik van TMI/Flux.

Over ons
bijzonder taxatie object
Amstelstede Taxateurs 700x500
stadsgezicht