Onze Register Makelaar Taxateur

Peter Homan (RMT) is een beëdigd Register Makelaar Taxateur die is ingeschreven bij het NRVT en VastgoedCert bij de kamers Wonen en Bedrijfsmatig vastgoed. Wij zijn tevens aangesloten bij de NVM (Nederlandse vereniging van Makelaars), MVA (Makelaarsvereniging Amsterdam) en uiteraard als Register Makelaar geregistreerd bij de Stichting VastgoedCert. Verder zijn wij MVA-erfpacht taxateur.

Als zeer ervaren NWWI / NRVT taxateur taxeren wij altijd volgens de huidige erkende Europese taxatiestandaarden, regels en richtlijnen. Onze taxaties vallen onder de norm die het NRVT en hypotheekverstrekkers hanteren en zijn ook in lijn met de voorwaarden voor de NHG (Nationale Hypotheek Garantie).

Hierdoor ontvangt u gegarandeerd een kwalitatief hoogstaand taxatierapport die de juiste woningwaarde weergeeft.

Onze Filosofie:

Er is gekozen voor een kleinschalige opzet waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van moderne technieken. Verder is er voor de klant de keuze voor standaard producten of een maatwerkoplossing. Uiteraard in samenspraak met u te bepalen.Door deze aanpak en het minimaliseren van overhead is het mogelijk de kosten van onze dienstverlening op een aantrekkelijk niveau te houden.

bijzonder taxatie object
Amstelstede Taxateurs 700x500
stadsgezicht