Over ons

Over ons 2018-07-09T02:06:06+02:00

Wie zijn wij

Amstelstede Makelaardij is een klein makelaarskantoor waar persoonlijke benadering en aandacht voorop staan.
Gevestigd in Amstelveen en met kennis van de gehele regio. Lid van de NVM (Nederlandse vereniging van Makelaars),  MVA (Makelaarsvereniging Amsterdam) en uiteraard als Register Makelaar Taxateur geregistreerd bij de Stichting VastgoedCert en ingeschreven bij het NRVT  (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs).  Wij hebben directe toegang tot Funda en de woningaanbodsite van de MVA.

Filosofie:

Er is gekozen voor een kleinschalige opzet waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van moderne technieken. Verder is er voor de klant de keuze voor standaard producten of een maatwerkoplossing. Uiteraard in samenspraak met u te bepalen.Door deze aanpak en het minimaliseren van overhead is het mogelijk de kosten van onze dienstverlening op een aantrekkelijk niveau te houden.

Onze Registertaxateur:

Peter Homan (RMT) is onze beëdigde registermakelaar. Naast zijn inschrijving als registermakelaar-taxateur bij het NRVT  is hij lid van de Makelaarsvereniging Amsterdam en het kantoor is aangesloten bij de NVM. Het kantoor is verder aangesloten bij het NWWI, Taxateursunie, TVI en Validatienet. Peter Homan is naast wonen makelaar/taxateur ook bedrijfsmakelaar/taxateur. Voor bedrijfsmatig vastgoed taxaties maken wij gebruik van TMI.

Contact

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten, of heeft u een vraag? Vul dan het contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons ook bereiken middels het schrijven van een e-mail: info@amstelstede.nl en of te bellen naar telefoonnummer: 020 45 35 029.

Faxen kan ook naar nummer 020 45 35 028.

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht