Voor uw NHG taxatie in Ouderkerk, Abcoude of Duivendrecht bent u bij Amstelstede Makelaardij BV aan het juiste adres. Wij werken in heel groot Amsterdam. U kunt met de Nationale Hypotheek Garantie eenvoudig, veilig en verantwoord een hypotheek afsluiten. Om gebruik te maken van deze garantie dient u een gevalideerd taxatierapport te overhandigen die niet ouder is dan een half jaar.

Onze taxaties vallen onder de normen van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) en we werken volgens de NRVT richtlijnen.

Verder zijn we als registermakelaar en -taxateur aangesloten bij en/of lid van: Nederlandse vereniging van Makelaars (NVM) , kamers wonen en bedrijfsmatig vastgoed, Makelaarsvereniging Amsterdam (MVA), NWWI, TMI, NRVT en stichting Vastgoedcert. Ook zijn we MVA erfpachttaxateur .

Laat uw NHG taxatie in Ouderkerk, Abcoude of Duivendrecht door ons verzorgen

Laat uw NHG taxatie in Ouderkerk, Abcoude of Duivendrecht betrouwbaar en snel verzorgen door Amstelstede Makelaardij.  Daar wij een klein makelaarskantoor zijn met minimale overheadskosten kunnen wij onze diensten voor een scherp tarief leveren. Wij zijn zeer flexibel en kunnen binnen een week uw NHG taxatie verzorgen. Voor spoedtaxaties kunnen wij u vaak dezelfde dag nog van dienst zijn. U ontvangt het taxatierapport, na de validatie van het NHG, binnen 5 werkdagen in huis.

Naast NHG taxaties kunt u ook voor standaard taxaties, NWWI taxaties en BOG taxaties bij ons terecht.

Neem contact met ons op voor uw NHG taxatie in Ouderkerk, Abcoude of Duivendrecht

Voor al uw vragen of het maken van een afspraak voor een NHG taxatie in Ouderkerk, Abcoude of Duivendrecht kunt u contact met ons opnemen. Dit kan via het aanvraagformulier. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@amstelstede.nl, een fax sturen naar 020 45 35 028 of bellen met 020 45 35 029.

Taxatie Ouderkerk