Wilt u een taxatie in Amsterdam laten uitvoeren?

Wanneer u een woning taxatie in Amsterdam wilt laten uitvoeren dan kunt u het taxeren in Amsterdam met met een gerust hart overlaten aan Amstelstede Makelaardij BV. Vele anderen gingen u al voor en hebben door ons hun woning laten taxeren in Amsterdam. U kunt bij ons namelijk verwachten dat wij altijd een geschikt taxatierapport in Amsterdam opleveren.

Dit geldt voor (NWWI gevalideerde) woningtaxaties maar natuurlijk taxeren wij in Amsterdam ook veel complexere woning- en bedrijfsobjecten. Naast dat wij een zeer prettige partij zijn om mee samen te werken bezitten wij ook uitgebreide kennis van de vastgoedmarkt in Amsterdam.

Woning taxeren Amsterdam

Wij taxeren in Amsterdam met veel kennis van de deze vastgoedmarkt

Daar wij al 14 jaar actief zijn als Register Makelaar Taxateur hebben wij veel kennis van woningen taxeren in Amsterdam. Daarnaast is er door het NRVT voor het taxeren van een woning een werkgebied vastgesteld. Hiermee kunnen wij de kwaliteit van onze werkzaamheden waarborgen.

Wij mogen alleen woningen taxeren in Amsterdam die maximaal 20 kilometer hemelsbreed van onze vestiging in Amstelveen gelegen zijn, voor de gemeente Amsterdam geldt overigens 10 kilometer hemelsbreed. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom het taxeren van een woning in Amsterdam. Met onze kennis van de laatste ontwikkelingen rondom woningtaxaties in Amsterdam begeven wij ons dus op zeer bekend terrein.

Uw taxatierapport in Amsterdam is op dit moment extra voordelig geprijsd.

Amstelstede Makelaardij BV verzorgt uw taxatierapport in Amsterdam voor scherpe all-in tarieven. Bij ons zult u bij het taxeren in Amsterdam nooit achteraf bijkomende kosten doorberekend krijgen of extra toeslagen op uw factuur aantreffen. Onze tarieven worden op onze website volledig transparant weergegeven Een normale woningtaxatie in Amsterdam kost op dit moment slechts € 800,-. Op de pagina “taxatietarieven” vindt u al onze tarieven voor de normale woningtaxatie in Amsterdam en de toeslagen die wij hanteren voor complexere taxatievraagstukken. Ook kunt u op de website een specificatie vinden hoe de kosten van een woning taxatie in Amsterdam tot stand komen.

Uw woning taxatie in Amsterdam kan op korte termijn worden uitgevoerd

Wanneer u een woning taxatie in Amsterdam aanvraagt kunnen wij u binnen een week van dienst zijn. U ontvangt het taxatierapport binnen 8 werkdagen in huis. Ook verzorgen wij spoedtaxaties waarbij wij u, in goed overleg, binnen 24 uur na de fysieke taxatie van uw woning Amsterdam het taxatierapport Amsterdam kunnen leveren.

Een taxatierapport in Amsterdam die de juiste woningwaarde weergeeft

Als u uw woning taxatie in Amsterdam laat uitvoeren door Amstelstede Makelaardij BV dan kunt u er van op aangaan dat u altijd een betrouwbaar en vakkundig taxatierappport ontvangt. Bij het taxeren in Amsterdam wordt er namelijk gehandeld op basis van erkende regels en richtlijnen. Al onze vastgoedwaarderingen zijn integer, objectief en onafhankelijk tot stand gekomen.

Wanneer wij de taxatie in Amsterdam verzorgen dan kunt u er zeker van zijn dat u de daadwerkelijke waarde van de woning krijgt te weten. Wij leveren u garandeert een kwalitatief hoogstaand taxatierapport in Amsterdam die geschikt is voor ieder gewenst doel.

Altijd een vakkundige en betrouwbare woning taxatie in Amsterdam

Om de kwaliteit van het op te leveren taxatierapport in Amsterdam te kunnen waarborgen zijn wij aangesloten bij alle nodige organisaties en vindt u ons terug in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Om in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) te mogen staan worden onze woningtaxaties in Amsterdam regelmatig getoetst op vakbekwaamheid en de kwaliteit.

Onze woning taxatie in Amsterdam valt onder de norm die geldverstrekkers hanteren en zijn in lijn met de voorwaarden voor de NHG (Nationale Hypotheek Garantie). Wij werken volgens de op de NEN 2580 norm gebaseerde BBMI. Wij zijn aangesloten bij de NVM (Nederlandse vereniging van Makelaars), MVA (Makelaarsvereniging Amsterdam) en uiteraard als Register Makelaar geregistreerd bij de Stichting VastgoedCert en als taxateur bij het NRVT.

nvm
nrvt
nwwi
vastgoedcert
nhg
mva

Huidige actie tarief

Standaard (gevalideerd)
taxatierapport € 800,-

Bel ons

Ons telefoonnummer:
020-4535029

Mail ons

E-mailadres:
info@amstelstede.nl

Openingstijden

Maandag t/m Zaterdag
van 9:00 tot 10:00

Onze werkwijze om het taxatierapport in Amsterdam tot stand te laten komen

Na het verkrijgen van de opdrachtovereenkomst om uw woning te taxeren in Amsterdam uit te gaan voeren starten wij altijd met een fysieke taxatie op locatie. Bij een taxatie in Amsterdam inspecteren wij niet alleen de woning maar vragen wij ook gegevens op bij het Kadaster en de gemeente. Ook kijken wij naar de milieuaspecten en vragen we deze informatie op als dat noodzakelijk is.

Tijdens de fysieke woning taxatie in Amsterdam letten wij in principe op alles, waarbij een aantal belangrijke aspecten altijd worden geinspecteerd. Dit zijn onder meer:

 • Inhoud en oppervlakte
 • Staat van onderhoud
 • Constructie en materialen
 • Indeling
 • Isolerende voorzieningen
 • Verbouwingen
 • De ligging en omgeving van de woning
 • Mogelijke (toekomstige) wijzigingen in het gemeentelijke bestemmingsplan
 • Juridische aspecten: o.a. erfdienstbaarheden en eventuele erfpacht

Na de fysieke woning taxatie in Amsterdam worden alle bovenstaande onderdelen verwerkt in een uitgebreid taxatierapport. Bij complexe taxatievraagstukken zullen wij uiteraard extra gegevens rapporteren. Hierdoor wordt het taxeren van uw woning in Amsterdam zorgvuldig uitgevoerd en ontvangt u een realistische schatting van de woningwaarde.

Vraag nu uw taxatie in Amsterdam aan

Wilt u een woning taxatie in Amsterdam laten uitvoeren? Neem dan nu contact met ons op en wij zijn u snel van dienst. Wij zijn op vele manieren bereikbaar. U kunt ons bereiken via het online aanvraagformulier, u kunt ons e-mailen en u kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken.

Indien u, alvorens de taxatie in Amsterdam te willen aanvragen, graag eerst meer informatie willen ontvangen dan staan wij klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wij horen graag van u.

Bel ons

Telefoonnummer:
020-4535029

Mail ons

E-mailadres:
info@amstelstede.nl

Contacteer ons om uw woning te laten taxeren in Amsterdam

Vraag uw taxatie in Amsterdam aan of stel uw vraag middels ons online contactformulier.

  Voorletters*
  Achternaam*
  Telefoonnummer*
  E-mailadres*
  Gegevens van het te taxeren object
  Straatnaam + huisnr.
  Postcode
  Plaats
  Gewenste taxatie*

  Aankooprijs in euro's
  Eventuele opmerkingen