Loading...

Taxatie in Amsterdam – Taxeren in Amsterdam

Home » Meer over taxaties » Taxatie » Taxatie in Amsterdam – Taxeren in Amsterdam

Wilt u een taxatie in Amsterdam laten uitvoeren?

Wanneer u een woning taxatie in Amsterdam wilt laten uitvoeren dan kunt u het taxeren in Amsterdam met met een gerust hart overlaten aan Amstelstede Makelaardij BV. Vele anderen gingen u al voor en hebben door ons hun woning laten taxeren in Amsterdam. U kunt bij ons namelijk verwachten dat wij altijd een geschikt taxatierapport in Amsterdam opleveren.

Dit geldt voor (NWWI gevalideerde) woningtaxaties maar natuurlijk taxeren wij in Amsterdam ook veel complexere woning- en bedrijfsobjecten. Naast dat wij een zeer prettige partij zijn om mee samen te werken bezitten wij ook uitgebreide kennis van de vastgoedmarkt in Amsterdam.

Woning taxeren Amsterdam

Wij taxeren in Amsterdam met veel kennis van de deze vastgoedmarkt

Daar wij al 14 jaar actief zijn als Register Makelaar Taxateur hebben wij veel kennis van woningen taxeren in Amsterdam. Daarnaast is er door het NRVT voor het taxeren van een woning een werkgebied vastgesteld. Hiermee kunnen wij de kwaliteit van onze werkzaamheden waarborgen.

Wij mogen alleen woningen taxeren in Amsterdam die maximaal 20 kilometer hemelsbreed van onze vestiging in Amstelveen gelegen zijn, voor de gemeente Amsterdam geldt overigens 10 kilometer hemelsbreed. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom het taxeren van een woning in Amsterdam. Met onze kennis van de laatste ontwikkelingen rondom woningtaxaties in Amsterdam begeven wij ons dus op zeer bekend terrein.

Uw taxatierapport in Amsterdam is op dit moment extra voordelig geprijsd.

Amstelstede Makelaardij BV verzorgt uw taxatierapport in Amsterdam voor scherpe all-in tarieven. Bij ons zult u bij het taxeren in Amsterdam nooit achteraf bijkomende kosten doorberekend krijgen of extra toeslagen op uw factuur aantreffen. Onze tarieven worden op onze website volledig transparant weergegeven 50% korting op de normale tarieven van  een woningtaxatie in Amsterdam. Op de pagina “taxatietarieven” vindt u al onze tarieven voor de normale woningtaxatie in Amsterdam en de toeslagen die wij hanteren voor complexere taxatievraagstukken. Ook kunt u op de website een specificatie vinden hoe de kosten van een woning taxatie in Amsterdam tot stand komen.

Uw woning taxatie in Amsterdam kan op korte termijn worden uitgevoerd

Wanneer u een woning taxatie in Amsterdam aanvraagt kunnen wij u binnen een week van dienst zijn. U ontvangt het taxatierapport binnen 8 werkdagen in huis. Ook verzorgen wij spoedtaxaties waarbij wij u, in goed overleg, binnen 24 uur na de opname uw woning ter plaatse het taxatierapport Amsterdam  leveren.

Een taxatierapport in Amsterdam die de juiste woningwaarde weergeeft

Als u uw woning taxatie in Amsterdam laat uitvoeren door Amstelstede Makelaardij BV dan kunt u er van op aangaan dat u altijd een betrouwbaar en vakkundig taxatierappport ontvangt. Bij het taxeren in Amsterdam wordt er namelijk gehandeld op basis van erkende regels en richtlijnen. Al onze vastgoedwaarderingen zijn integer, objectief en onafhankelijk tot stand gekomen.

Wanneer wij de taxatie in Amsterdam verzorgen dan kunt u er zeker van zijn dat u de daadwerkelijke waarde van de woning krijgt te weten. Wij leveren u garandeert een kwalitatief hoogstaand taxatierapport in Amsterdam die geschikt is voor ieder gewenst doel.

Altijd een vakkundige en betrouwbare woning taxatie in Amsterdam

Om de kwaliteit van het op te leveren taxatierapport in Amsterdam te kunnen waarborgen zijn wij aangesloten bij alle nodige organisaties en vindt u ons terug in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Om in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) te mogen staan worden onze woningtaxaties in Amsterdam regelmatig getoetst op vakbekwaamheid en de kwaliteit.

Onze kwaliteitsgaranties

Onze taxateur is een zeer ervaren Register Makelaar Taxateur die is ingeschreven bij het NRVT en VastgoedCert bij de kamers Wonen en Bedrijfsmatig vastgoed. Wij zijn tevens aangesloten bij de NVM (Nederlandse vereniging van Makelaars), MVA (Makelaarsvereniging Amsterdam) en uiteraard als Register Makelaar geregistreerd bij de Stichting VastgoedCert. Verder zijn wij MVA-erfpacht taxateur.

Als NWWI / NRVT taxateur taxeren wij altijd volgens de huidige erkende Europese taxatiestandaarden, regels en richtlijnen. Onze taxaties vallen onder de norm die het NRVT en hypotheekverstrekkers hanteren en zijn ook in lijn met de voorwaarden voor de NHG (Nationale Hypotheek Garantie).

Hierdoor ontvangt u gegarandeerd een kwalitatief hoogstaand taxatierapport die de juiste woningwaarde weergeeft.

Wilt u meer informatie over de woning taxatie kosten of direct een taxatie aanvragen?

Indien u meer vragen heeft over de woning taxatie kosten en natuurlijk ook als u direct een taxatie wilt aanvragen dan staan wij graag te woord. 

Actietarief

Taxatierapport
slechts € 675,-

Bel ons

Ons telefoonnummer:
020-4535029

Mail ons

E-mailadres:
info@amstelstede.nl

Openingstijden

Maandag t/m Zaterdag
van 9:00 tot 18:00

Onze werkwijze bij een taxatierapport in Amsterdam

Na het verkrijgen van de opdrachtovereenkomst om uw woning te taxeren in Amsterdam uit te gaan voeren starten wij altijd met de opname van uw woning. Bij een taxatie in Amsterdam inspecteren wij niet alleen de woning maar vragen wij ook gegevens op bij het Kadaster en de gemeente. Ook kijken wij naar de milieuaspecten en vragen we deze informatie op als dat noodzakelijk is.

Bij de taxatie in Amsterdam letten wij tijdens de opname van de woning ter plaatse  in principe op alles, waarbij een aantal belangrijke aspecten altijd aan bod komen. Dit zijn onder meer:

  • Inhoud en oppervlakte
  • Staat van onderhoud
  • Constructie en materialen
  • Indeling
  • Isolerende voorzieningen
  • Verbouwingen
  • De ligging en omgeving van de woning
  • Mogelijke (toekomstige) wijzigingen in het gemeentelijke bestemmingsplan
  • Juridische aspecten: o.a. erfdienstbaarheden en eventuele erfpacht

Na de opname van de woning ontvangt u voor uw taxatie in Amsterdam een uitgebreid taxatierapport waarin al de bovenstaande onderdelen zijn verwerkt. Bij complexe taxatievraagstukken zullen wij uiteraard extra gegevens rapporteren. Hierdoor wordt het taxeren van uw woning in Amsterdam zorgvuldig uitgevoerd en ontvangt u een realistische schatting van de woningwaarde.

Vraag nu uw taxatie in Amsterdam aan

Wilt u een woning taxatie in Amsterdam laten uitvoeren? Neem dan nu contact met ons op en wij zijn u snel van dienst. Wij zijn op vele manieren bereikbaar. U kunt ons bereiken via het online aanvraagformulier, u kunt ons e-mailen en u kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken.

Mocht u graag  eerst een aantal vragen over uw woning taxatie in Amsterdam stellen, dan zijn wij uiteraard beschikbaar. Wij horen graag van u.

Relevante berichten uit de regio

Wil je meer informatie over een woningtaxatie in de regio?

Wij hebben aantal andere pagina’s voor u gevonden.

2023-06-10T22:18:28+02:00