Voor uw NWWI taxatie in Amstelveen of Diemen kunt u terecht bij Amstelstede Makelaardij BV. Zoals u van een NWWI taxateur mag verwachten voldoen wij aan de uitgebreide kwaliteitseisen en zijn onze rapporten volgens de richtlijnen opgesteld. Juist nu er voor het eerst sinds jaren sprake is van prijsdalingen op de woningmarkt, is de kwaliteit van het taxatierapport essentieel.

Een NWWI taxatie in Amstelveen of Diemen laat u verzorgen bij Amstelstede Makelaardij BV.

Laat uw NWWI taxatie te Amstelveen of Diemen verzorgen bij Amstelstede Makelaardij BV. Daar wij een klein makelaarskantoor zijn en onze overheadskosten minimaal houden, kunnen wij uw taxaties tegen een scherp tarief verzorgen. Bij ons bent u verzekerd van  kwaliteit en persoonlijke aandacht.  U laat een woning immers niet dagelijks taxeren en verwacht dat dit goed gebeurd. Wij verlenen u de service die u verwacht en kunnen u snel van dienst zijn. Voor spoedtaxaties veelal dezelfde dag nog. U ontvangt binnen 5 werkdagen het taxatierapport in huis. Dit is afhankelijk van de validatie van het NWWI.
Naast NWWI taxaties verzorgen wij ook standaard woningtaxaties, NHG taxaties, en BOG taxaties.

Neem contact met ons op voor uw NWWI taxatie in Amstelveen of Diemen

Voor al uw vragen of het maken van een afspraak voor uw NWWI taxatie in Amstelveen of Diemen kunt u ons bereiken via het aanvraagformulier. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@amstelstede.nl, een fax sturen naar 020 45 35 028 of bellen met 020 45 35 029.