Wanneer u een taxatie in Amsterdam wilt laten verzorgen dan kunt u terecht bij Amstelstede Makelaardij BV. Wij hebben uitgebreide kennis van de gehele regio groot Amsterdam. Wij verzorgen diverse taxaties zoals woningtaxaties t.b.v. de financiering van de woonruimte (NHG, NWWI of standaard), herbouwwaarde en WOZ. Natuurlijk verzorgen wij ook taxaties van bedrijfsruimtes.

Onze taxaties vallen onder de norm die de banken hanteren en zijn in lijn met de voorwaarden voor de NHG (Nationale Hypotheek Garantie). Wij werken volgens de NEN 2580 norm. Verder zijn wij aangesloten bij de NVM (Nederlandse vereniging van Makelaars),  MVA (Makelaarsvereniging Amsterdam) en uiteraard als Register Makelaar Taxateur geregistreerd bij de Stichting VastgoedCert.

Werkwijze bij een taxatie in Amsterdam

Amstelstede Makelaardij BV verzorgt uw taxatie in Amsterdam voor scherpe tarieven. Bij een taxatie inspecteren wij niet alleen de woning maar vragen wij ook gegevens op bij het Kadaster en de gemeente. Tevens kijken wij naar de milieuaspecten en vragen informatie op als dat noodzakelijk is. Tijdens deze inspectie van de woning letten in principe op alles, de belangrijkste aspecten zijn:

• Inhoud en oppervlakte
• Staat van onderhoud
• Constructie en materialen
• Indeling
• Isolerende voorzieningen
• De ligging en omgeving van het getaxeerde
• Verbouwingen
• Juridische aspecten: o.a. erfdienstbaarheden

Wanneer u een taxatie aanvraagt kunnen wij u binnen een week van dienst zijn. U ontvangt het taxatierapport binnen 5 dagen in huis.

Vraag nu je taxatie in Amsterdam aan

Neem nu contact met ons op en wij zijn u snel van dienst. U kunt ons bereiken via het aanvraagformulier of stuur een e-mail naar info@amstelstede.nl, een fax naar 020 45 35 028. U kunt ons ook telefonisch bereiken op telefoonnnummer 020 45 35 029.

Contact

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten, of heeft u een vraag?

Vul dan het contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

U kunt ons ook bereiken middels het schrijven van een e-mail: info@amstelstede.nl of door te bellen naar: 020 45 35 029.

Contactformulier

  Voorletters*

  Achternaam*

  Telefoonnummer*

  E-mailadres*

  Gegevens van het te taxeren object

  Straatnaam + huisnr.

  Postcode

  Plaats

  Gewenste taxatie*

  Aankooprijs in euro's

  Eventuele opmerkingen

   Voorletters*

   Achternaam*

   Telefoonnummer*

   E-mailadres*

   Gegevens van het te taxeren object

   Straatnaam + huisnr.

   Postcode

   Plaats

   Gewenste taxatie*

   Aankooprijs in euro's

   Eventuele opmerkingen