Voor uw NWWI taxatie in Uithoorn of Aalsmeer kunt u terecht bij Amstelstede Makelaardij BV. Het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) is het keurmerk voor woningtaxaties. Het NWWI valideert taxatierapporten van woningen en ziet erop toe dat elke taxatie volgens heldere richtlijnen tot stand komt. Door taxateurs betrouwbare taxatieproducten te bieden, schept het instituut de voorwaarden voor kwalitatief goede en objectieve taxaties. Alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen kunnen zich bij het NWWI aanmelden.

Om u de kwaliteit te garanderen die u verwacht zijn wij verder aangesloten bij de NVM (de Nederlandse vereniging van Makelaars), MVA (Makelaarsvereniging Amsterdam) en uiteraard als Register Makelaar Taxateur geregistreerd bij de Stichting VastgoedCert. Onze taxaties vallen onder de norm die de banken hanteren en zijn in lijn met de voorwaarden voor de NHG (Nationale Hypotheek Garantie). Wij werken volgens de NEN 2580 norm.

Een NWWI taxatie in Uithoorn of Aalsmeer door Amstelstede Makelaardij BV

Laat uw NWWI taxatie Uithoorn of Aalsmeer verzorgen bij Amstelstede Makelaardij BV. Wij werken in heel regio groot Amsterdam en hebben veel kennis van de regio. Ons kantoor heeft minimale overheadskosten, zo kunnen wij de taxaties voor een aantrekkelijk tarief verzorgen.

Naast NWWI taxaties verzorgen wij ook standaard woningtaxaties, NHG taxaties, en BOG taxaties.

Contacteer ons voor uw NWWI taxatie in Uithoorn of Aalsmeer

Neem contact met ons op voor uw NWWI taxatie in Uithoorn of Aalsmeer via het aanvraagformulier. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@amstelstede.nl, een fax sturen naar 020 45 35 028 of bellen met 020 45 35 029.