Wilt u een NWWI taxatie in Ouderkerk, Abcoude of Duivendrecht laten uitvoeren? Dat kan bij Amstelstede makelaardij BV. Wij zijn aangesloten bij het NWWI, Taxateursunie, RapportNetPro en Validatie.net. Deze organisaties staan alleen open voor taxateurs die aan alle strenge kwaliteitseisen voldoen. Alle aangesloten taxateurs werken volgens dezelfde, controleerbare taxatiemethode.  keurmerk garanderen de validatieinstituten objectieve en betrouwbare woningtaxaties. Juist in deze moeilijkere tijden van de woningmarkt is het van belang dat uw taxatierapport voldoet aan deze keurmerken.

NWWI taxatie Ouderkerk

Een NWWI taxatie in Ouderkerk, Abcoude of Duivendrecht laat u verzorgen bij Amstelstede Makelaardij BV.

Laat uw NWW taxatie in Ouderkerk, Abcoude of Duivendrecht verzorgen door Amstelstede Makelaardij BV. Naast dat wij aan alle kwaliteits- en betrouwbaarheidseisen voldoen, staan wij bekend om onze persoonlijke benadering. Wij zijn een klein

en jong makelaarskantoor en hebben service hoog in het vaandel staan. Wanneer u een woning door ons laat taxeren kunnen wij u binnen een week van dienst zijn. Bij spoedtaxaties vaak nog dezelfde werkdag. Het taxatierapport krijgt u, na de validatie van het NWWI, binnen 5 werkdagen in huis.

Naast NWWI taxaties verzorgen wij ook standaard woningtaxaties, NHG taxaties, en BOG taxaties.

Neem contact met ons op voor uw NWWI taxatie in Ouderkerk, Abcoude  of Duivendrecht

Neem contact met ons voor uw NWWI taxatie in Ouderkerk, Abcoude of Duivendrecht via het aanvraagformulier. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@amstelstede.nl, een fax sturen naar 020 45 35 028 of bellen met 020 45 35 029.